Team building

In functie de organizatia in care activezi mentiunea de Team building te va face sa fii incintat de idee sau dimpotriva sa il asociezi cu o zi obisnuita la birou. Organizarea unui team building reusit si interactiv este o arta in sine, iar atunci cand este gestionat bine intareste relatiile grupului participant si creste moralul.

Dar ce este un team building?
Este o activitate menita sa intareasca relatiile dintre membrii unui grup care apartin unei organizatii. Se recomanda acest tip de interactiune deoarece deconecteaza oamenii din mediul profesional si le faciliteaza interactiunea intr-un mediu informal si relaxat. Aceste activitati isi propun sa:

  • intareasca¬† productivitatea
  • creasca motivatia
  • sporeasca creativitatea
  • creasca comunicarea
  • motiveze angajatii
  • dezvolte aptitudinile de rezolvarea a problemelor

Echipa TCS Racing Team organizeaza pas cu pas urmatorul tau eveniment! De la concept la implementare suntem aici sa gazduim team buildinguri pline de adrenalina si distractie. Principalele activitati pe care vi le dedicam sunt:

  • evenimente (concerte, petreceri outdoor)
  • team building
  • adventure

Programele se pot implementa pe durata unei zile, sau chiar jumatate de zi in functie de obiectivele dorite de organizatie.
O zi altfel la birou, poate fi organizata la mai putin de o ora distanta de Bucuresti imbunatatind astfel dinamica echipei.
Serviciile conexe includ: catering, petreceri tematice, ateliere sau alte servicii la cerere.

Unde ne gasesti
La doar 30 de Km de Bucuresti, in incinta clubului TCS Racing Park, unde se antreneaza si pasionatii sportului motocross, veti gasi: tiroliana, paintball, piste de mountain bike, piste offroad si multe alte activitati conexe. Pentru ca amplasarea ne permite si avem o parcare care poate gazdui pana la 10000 de masini, putem gazdui si concerte sau alte evenimente de anvergura.

Echipa TCS Racing Team organizeaza pas cu pas urmatorul tau eveniment! De la concept la implementare suntem aici sa gazduim team buildinguri pline de adrenalina si distractie. La doar 30 de Km de Bucuresti, in incinta clubului TCS Racing Park, unde se antreneaza si pasionatii sportului motocross, vei gasi: tiroliana, paintball, piste de mountain bike, piste off road si multe alte activitati conexe. Pentru ca amplasarea ne permite si avem o parcare care poate gazdui pana la 10000 de masini, putem gazdui si concerte sau alte evenimente de anvergura.

Download PDF prezentare