Info

Vrei sa organizezi un TEAM BUILDING OUTDOOR? Racing Park este locul ideal.
Dar știai că poți organiza și concerte? Sau test-driving pentru mașini de tip off-road? Parcarea noastră gazduiește pînă la 5000 de mașini iar cele 5 ha de teren se pot amenaja în funcție de eveniment.

Team Building
Prin arhitectura sa, Racing Park poate găzdui până la ….. persoane simultan în parc, care să fie angrenate în cele peste 7 activități propuse de noi. Fie că aveți o echipă de 5 persoane sau una de 400 persoane, locația permite conceperea unor evenimente outdoor de excepție, unde fiecare se va simți provocat și implicat.

Concerte
Găzduim concerte pe spațiile verzi ale circuitului, care se pot reamenaja în funcție de evenimentul dorit. Punem la dispoziție utilajele necesare organizării proiectului dorit.
Parcarea poate susține până la 5000 de mașini iar spațiul permite prezența a peste 10000 de persoane simultan.
Pentru detalii cere o ofertă.

Aniversari
Momentele cele mai speciale din viața noastră sunt petrecute alături de familie și prieteni. Dacă ești pasionat de adrenalină, sport și activități inedite atunci Racing Park este locul unde îți poți organiza ziua.
În cadrul Racing Park găsești: trasee provocante, piste off-road, paintball, tir cu arcul, piste de bicicletă, toate organizate atent de echipa noastră.
Pentru detalii cere o ofertă.

Evenimente marca Racing Park
Evenimentele marca proprie sunt cuprinse într-un program special destinat și sunt coordinate de echipa TopCross TCS, precum Motocross Cup sau Rams Fun Ride.  Evenimentele tematice, precum lansările noilor de mașini de teren fac parte din portofoliul nostru constant.
Pentru detalii cere o ofertă.