Cadouri de Craciun

Febra cumparaturilor de Craciun este zilele acestea in toi. Majoritatea dintre noi nu am gasit pentru cei dragi cadoul perfect, dar mai cautam. Asa ca noi, echipa TCS Racing Park, venim in ajutorul vostru cu o idee ce nu va da gres.

cadouri craciun

Fie ca vorbim de barbati sau femei, tineri sau oameni mai in varsta, cu totii ne dorim aventura, distractie si sa incercam lucruri noi. Asa ca anul acesta ofera experiente de neuitat in locul lucrurilor materiale ce poate nu sunt pe placul destinatarului. Sesiunile de pilotaj off-road din cadrul TCS Racing Park pot constitui un cadou inedit si care sa va ofere tuturor o amintire pe care sa o pastrati cu drag pentru totdeauna.

rent off road europe

Ce putem oferi:

– Experienta Range Rover V8 – o sesiune de pilotaj auto off-road extrem cu un Range Rover 3.9L V8 automat, pe un traseu ce contine o multitudine de obstacole gandite sa va puna la incercare aptitudinile. Durata 25 – 35 minute; Pret 225 LEI.

– Experienta Yamaha YXZ1000R – o sesiune de pilotaj cu un UTV extrem al producatorului japonez Yamaha, ce contine briefing, tura de recunoastere alaturi de un pilot experimentat si 10 ture facute de client. Traseul contine viraje de viteza si saritori cu desprindere totala pentru o experienta plina de adrenalina. Durata ~45 minute; Pret 390 LEI + TVA.

– Sesiune Motocross / Enduro – alaturi de Adrian Raduta, multiplu campion national si est european la motocross, puteti invata sa pilotati o motocicleta off-road, pe un circuit omologat international. Oferim in cadrul scolii tot ceea ce trebuie pentru o sesiune completa: motocicleta, casca, cizme, pantaloni, tricou si manusi moto. Cursurile sunt pentru copii (min 5 ani) si adulti, amatori sau profesionisti.

off road rent romania

Cum puteti oferi acest cadou? Sub forma de voucher personalizat, pe care utilizatorul il va folosi cand va dori. Plata se poate face online, iar voucherul se poate primi pe mail sau prin curier. Informatii suplimentare bogdan [@] topcrosstcs.ro.